Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Werkwijze

Waarvoor kun je bij Studio Peper & Goud terecht?

“Het eindresultaat is waar je naartoe werkt, de weg ertussen is nog belangrijker om dit tot een goede uitkomst te laten komen.”

We vinden het leuk van het begin af aan betrokken te zijn bij het creëren van een visuele stijl passend bij de bedrijfsfilosofie en passend bij deze tijd. We denken graag mee vanaf het begin en werken samen met de klant aan het ontwikkelen van sterke concepten vanwaaruit verschillende producten kunnen ontstaan. Dit kan drukwerk zijn zoals alle huisstijlproducten, verpakkingsontwerpen, boeken, folders en affiches. Online ontwerp zoals infographics, websites en animaties. Daarnaast staan we altijd open voor het uitzoeken van nieuwere technieken zoals projecties op gebouwen; een interactieve tafel of wat dan ook maar aansluit bij de vraag. De keuze van het juiste product komt voort uit een goed gesprek met de opdrachtgever. We zijn er dan ook van overtuigd dat de beste projecten vanuit een oprechte samenwerking ontstaan. Waar nodig werken we samen met de opdrachtgever en en met een vast netwerk van freelancers met hun eigen expertise.

1.
Overleg

Wat zijn de wensen, wat is ervoor nodig?

2.
Plan

Offerte of urenbespreking, maar ook een plan van aanpak en planning.

3.
Ontwerp

Ontwerpen van desgewenste product.

Vakwerk

Doordachte visuele uitwerkingen, verrassende ontwerpen, en als het om digitale middelen gaat, technisch perfect geprogrammeerd en gebruiksvriendelijk.

Betrokken

We maken werk dat er toe doet. Dit geldt voor al onze projecten maar we maken het ook een prioriteit om een aantal goede doelen met onze vaardigheden te ondersteunen.

Samenwerken 

We zijn ervan overtuigd dat de beste projecten vanuit een oprechte samenwerking ontstaan.