Loading

TARIEVEN

strippenkaarten-11

button-01

 

 

GET SOCIAL!

Al kennis gemaakt met onze strippenkaarten? Ideaal voor bedrijven die iets extra’s willen op sociale media en toch zelf de touwtjes in handen willen houden.

Wilt u uw sociale media niet helemaal uit handen geven maar soms toch iets bijzonders kunnen posten? Misschien bieden onze strippenkaarten dan uitkomst! We bieden onder de naam ‘Get social’ verschillende kaarten aan waarmee u gedurende een half jaar tot jaar gebruik kan maken van onze vormgevingsdiensten. Bij ons zitten ontwerpers klaar die met veel aandacht voor de boodschap, binnen de identiteit van het bedrijf een visueel aantrekkelijk bericht in elkaar zetten. U kunt bij ons drie verschillende strippenkaarten aanschaffen. Een keer proberen? Dan kunt u eenmalig gebruik maken van onze instap-strippenkaart. Gaat u voor onze gouden kaart dan krijgt u van ons één strip cadeau. Hieronder vindt u de verschillende mogelijkheden.

social-ad-slower-3

De mogelijkheden

Wat kunt u precies krijgen voor een strippenkaart? Denk bijvoorbeeld aan een leuke afbeelding of illustratie ter ondersteuning van, of verleiding tot het lezen van een artikel, een mooi opgemaakte vacature of een afbeelding ter promotie van een actie. Maar u kunt ook denken aan een kleine infographic, een gifje of een korte animatie om te delen en promoten. Dit kan bijvoorbeeld interessant zijn voor de promotie van het bedrijf op sociale media of het introduceren van een nieuw product of dienst.

Wilt u precies weten wat u kunt krijgen voor vijf/tien of twintig strippen bekijk dan de spelregels via onderstaande link en bezoek onze voorbeeldpagina voor inspiratie.

inspiratie spelregels

Maatwerk

We denken graag mee vanaf het begin en werken samen met de klant aan het ontwikkelen van sterke concepten vanwaaruit verschillende producten kunnen ontstaan. Bij dit soort conceptueel werk komen vaak veel verschillende stappen kijken. Wij bedenken samen met u een passende visuele oplossing. Of het nou gaat om het ontwikkelen van een identiteit, het produceren van een animatie of het samenstellen van een infographic. Wij nemen graag de mogelijkheden met u door en kijken samen naar de beste aanpak. Wij stellen vrijblijvend een passende offerte voor u op waar u uw vraag, onze oplossing, aanpak en planning in kunt terugvinden.

offerte aanvragen

STANDAARD

Bij Studio Peper & Goud zijn we altijd op zoek naar een verrassende visuele oplossing online en/of offline. Dat neemt niet weg dat er regelmatig een aantal standaardproducten langskomen zoals visitekaartjes, flyers en folders, kaarten & affiches. Wilt u graag weten wat voor tarieven wij hiervoor hanteren vraag dan vrijblijvend bij ons de prijslijst op.

info@studiopeperengoud.nl