Close
Type at least 1 character to search
Back to top

Schoolgids

Ontwerp schoolgids

Daar waar je goed in bent laten zien.

Zo ook in de schoolgids van Ariane de Ranitz (voorheen De Kleine Prins Utrecht). Deze school is onderdeel van Stichting De Kleine Prins en op deze school in Utrecht zitten leerlingen met een lichamelijke of meervoudige beperking en leerlingen die langdurig ziek zijn.
Op de school is duidelijkheid en communiceren (in elke vorm) heel belangrijk. Als je je als school, docent, ib-er en klassenassistent je elke dag zo inzet voor duidelijke en heldere communicatie, waarom dan ook niet in je eigen schoolgids? Eén belangrijk middel waarmee je communiceert vanuit de school richting ouders/ verzorgers. Dit was mijn startpunt voor het ontwerp van de nieuwe schoolgids.

Een schoolgids hoeft helemaal geen saai boekwerk te worden met droge informatie, maar kan juist fris en toegankelijk worden met de juiste elementen. Net zoals het op Ariane de Ranitz zelf ook nooit saai is, zo is deze schoolgids ook een levendige vertaling van de school.

Wil jij ook een levendige schoolgids? Of ben je opzoek naar de juiste vertaalslag van jouw organisatie naar de doelgroep? Neem vrijblijvend contact op.

Opdrachtgever

Ariane de Ranitz - Stichting De Kleine Prins

Wat

Ontwerp schoolgids